-->
Vælg en side

Seniorboliger i Kolding

Nyopførte rækkehuse til seniorer
Hør mere om Vonsild Bakke

Skriv dig op

Der er mange fordele ved at bo i seniorbolig på Vonsild Bakke. Du bor tæt på indkøb, har skøn natur lige udenfor døren og adgang til alle de forskellige fællesfaciliteter.

Indkøb

Der bygges en helt ny netto i gåafstand fra din bolig

Transport til Kolding centrum

Transport

Det tager 5 minutter i bil til Kolding centrum og du kan tage bussen direkte fra Vonsildvej

Seniorboliger i naturskønne omgivelser

Natur

Du har adgang til naturskønne omgivelser direkte fra din hoveddør

Nybyggeri

Alle boliger er helt nyopførte og indeholder ældreegnede faciliteter

Fællesskab

Vonsild Bakke har fokus på fællesskab og der afholdes løbende sociale arrangementer

Husdyr i Kolding

Husdyr

Det er tilladt at have husdyr på Vonsild Bakke, når de er godkendt

Seniorboliger med fokus på privatliv og fællesskab

På Vonsild Bakke skal alderen ikke være en hindring og alle livsfaser skal omfavnes.

Derfor består en andel af vores nytænkende generationsfællesskab af seniorboliger, der favner og imødekommer de behov, som livet over tid forudsætter.

børn fejrer fødselsdag i fælleshus

Vores seniorboliger i Kolding

Vores seniorboliger på 65-125 m2 er designede med fokus på let tilgængelighed, færden og funktionalitet. Alle boligerne er spritnye og består af store lyse rum, lavtplacerede vinduer og brede karme.

I køkkenet er der rig plads til, at naboen kan inviteres på en kop kaffe og fortælle om seneste nyt, mens du tryller ved gryder og pander. Eller at du sammen med dit barnebarn kan forme havregrynskugler og stable lagkager. Både ovn, køleskab og fryser er placeret, så de nemt kan håndteres uden problemer og alle flader er lette at tilgå og rengøre efter brug.

Dit eget sted i generationsfællesskabet

Alle rum har god akustik, højt til loftet og et fortræffeligt lysindfald. Fra de store vinduer kan du nyde Vonsild Bakkes grønne omgivelser og til hver bolig følger enten en have eller terrasse, hvor du selv kan dyrke de grønne fingre. Vi har sørget for, at alt kræver et minimum af vedligehold.

Seniorboligerne i Vonsild Bakke er udtænkt med æstetik og hjemlig hygge i tankerne. De er alle i ét plan uden trapper og den diskrete indretning af de ældreegnede faciliteter gør, at du kan føle dig tryg og tilpas i dit nye hjem.

gæsteværelser til beboerne på Vonsild Bakke
adgang til fitness på Vonsild Bakke

Aktiviteter i Koldings nye seniorboliger

Vonsild Bakke har fokus på fællesskab, nye relationer og livsglæde – og dette gælder i særdeleshed også for de ældre beboere. Når snak med naboen over hækken ikke er nok, kan du efter behov gøre brug af de mange sociale arrangementer, som vi løbende inviterer dig til. Der vil blandt andet være bankoaftener til den konkurrenceglade, foredrag for den filosofiske og gåturs-klubber til den gæve ganger.

Med fælleshus, værksted, træningsrum, fiskebro og meget mere er rammer sat for, at du selv er med til at skabe dit nye fællesskab i Vonsild Bakke.

Vil du have endnu flere sociale oplevelser, kan du læse mere om Vonsild og Kolding Kommunes mange tilbud til seniorer.

Fordelene ved et generationsfællesskab

Generationsfællesskabet gør det muligt både at dyrke fordelene ved fællesskabet og nyde privatlivets fred i ét og samme område. De nybyggede boliger imødekommer alle behov, som alderen kan forårsage. Samtidig garanterer vores fokus på fællesskab og de mange faciliteter, at du altid har noget at tage dig til, hvis du oplever ensomhed eller kedsomhed.

Du kan holde kaffeklubber med dine jævnaldrene og du kan fortælle historier til områdets børn. Du har mulighed for middagsarrangementer i din baghave og for fredelige fredage bag din dør. Generationsfællesskabet i Vonsild Bakke tilbyder hele pakken, der udelukkende tilpasses efter dine behov.

gæsteværelser til beboerne på Vonsild Bakke

AT VÆRE SENIOR I KOLDING KOMMUNE

Kolding kommune er en del af Region Syddanmark og har siden middelalderen været et eftertragtet område grundet den centrale placering i landet. Kommunen byder både på bakkede områder og smukke kyster. Kolding by rummer et rigt kultur- og handelsliv, hvor du blandt andet kan finde Koldinghus, Trapholt og Dronning Dorothea Teatret. Der er desuden gode muligheder for både uddannelse og erhvervsdrift, og kommunen tilbyder en bred vifte af fritids- og sundhedstilbud til alle aldre.

De store og små aktive lokalsamfund har fokus på medmenneskelighed og samvær. Du kan derfor glæde dig til en lang række tilbud og aktiviteter som senior i Kolding Kommune.

I Vonsild kan du blandt andet samle et hold og tilmelde jer Vonsild Badminton klub,  der holder til i Vonsildhallen. Træningen finder sted mandag, onsdag og fredag – og de har plads til både turneringsspillere og motionister.

Du kan også tilmelde dig Vonsild Seniorklub, der afholder en lang række faste aktiviteter såsom gymnastik- og nørklegrupper mandag til torsdag i alle uger. Kontingentet hertil er på 50 kr. årligt og klubben holder primært til i aktivitetshuset Catolhavegyden.

Vonsild Kirke tilbyder, foruden kirkelige handlinger, blandt andet en ugentlig kreativ café samt andre aktiviteter. Her kan du eksempelvis hækle og strikke, nyde en kaffe med de øvrige medlemmer eller deltage i lejlighedskor, der synger til diverse højtider.

Der er rigeligt at tage sig til i Vonsild by og Kolding Kommune.

Værd at vide

Oftest stillede spørgsmål om Vonsild Bakkes seniorboliger

Hvor gammel skal man være for at få en seniorbolig?

Vi har ikke en aldersgrænse. Seniorboligerne er indrettet efter behov og begrænsninger som følge af alderen. Hvis du har ændrede behov eller føler dig begrænset i en almen bolig, kan du få en seniorbolig.

Hvordan får jeg en seniorbolig?

For at få en seniorbolig eller høre mere skal du ringe til os på 23443339.

Hvad koster det at bo i seniorbolig i Vonsild Bakke?

De præcise priser løfter vi sløret for inden længe.

 

Kan jeg have mit husdyr med?

I Vonsild Bakke er husdyr velkomne. Husdyr, der færdes ude, vil med garanti trives i de grønne og rolige omgivelser. Området indebærer også en hundeskov med tilhørende agilitybane til fri afbenyttelse af områdets hundeejere. Du kan læse mere om at have husdyr i Vonsild Bakke her.

Er der mulighed for parkering?

Der er parkeringsplads lige ved siden af seniorboligerne, som er forbeholdt ældre og handicappede. Denne og områdets øvrige parkeringspladser er gratis for Vonsild Bakkes beboere og gæster.

 

Citat

“Hos os får du ikke bare en bolig, men adgang til fællesskab og faciliteter lige udenfor døren.”

Peter Larsen, markedsføringsansvarlig

  SKRIV DIG OP

  Tilmeld dig uforpligtende og få besked, så snart vi har mere information om Vonsild Bakke.

  Vonsild Bakke
  leje@vonsildbakke.dk

  Udvikles af 1927 Estate
  Nordre Strandvej 43
  8240 Risskov

  Kom på interesselisten

   SKRIV DIG OP

   Tilmeld dig uforpligtende og få besked, så snart vi har mere information om Vonsild Bakke.